vakgarage_101

WERKPLAATS

Wellicht is uw auto binnenkort weer aan de beurt voor de jaarlijkse APK. Wij als Vakgarage Eefde heten u daarvoor van harte welkom. Maak een afspraak en u kunt er op vertrouwen dat wij u kundig en voor een eerlijke prijs van dienst zijn. U kunt rekenen op kwaliteitswerk! In tegenstelling tot dealerbedrijven, leggen wij ons volledig toe op onderhoud en reparatie van u kostbare bezit. Wij zijn merk onafhankelijk, dat wil zeggen dat wij aan alle voorkomende merken onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunnen verrichten. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur.

Minstens zo belangrijk is dat u zeker weet dat uw auto in goede handen is. Vakgarage Eefde staat voor ouderwets vakmanschap. En we brengen voor ons werk geen euro te veel in rekening. Het leven is al duur genoeg.

Bovendien gaan wij een stap verder dan de 'verplichte onderdelen' van de APK keuring. Wij kijken tegelijkertijd naar de algehele conditie waarin uw auto verkeerd. En als er verbeterpunten zijn, waarmee uw auto aanzienelijk langer (en veiliger!) op de weg kunt houden, dan krijgt u van ons een gratis en vrijblijvend onderhouds advies.