Kleine beurt bij Vakgarage Eefde in Eefde

Bij Vakgarage Eefde wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Eefde niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Eefde voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Eefde altijd langs Vakgarage Eefde om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Eefde? Kom dan langs Zutphenseweg 73 in Eefde (Gelderland). Of neem contact op via mail receptie@vakgarageeefde.nl, verkoop@vakgarageeefde.nl of bel naar 0575-540317.

Contactgegevens

Vakgarage Eefde
Zutphenseweg 73
7211 EB Eefde

tel.: 0575-540317
mail: receptie@vakgarageeefde.nl, verkoop@vakgarageeefde.nl